Se vores åbningstider for påsken her

Bilhuset DKCars

Din lokale bilforhandler i Viborg

Hos DK Cars handler vi med nyere, brugte biler af høj kvalitet. Vi differentierer os fra vores konkurrenter ved at tilbyde et bredt udvalg af flotte og vel klargjorte biler. Handler du bil med os, kan du være sikker på at modtage en 100% klargjort bil, der er skræddersyet til dine mindste ønsker og behov. Vores biler er typisk i alderen 1-5 år, og består af alt lige fra familiebiler og økonomiske minibiler til premiumbiler med fornuftige kilometertal – så du har rig mulighed for at gøre en god handel!  

DK Cars blev etableret i 2016 og holder til på Center Vej 12-14 8800 i Viborg.

Trods at vores forretning vækster, er vores principper uændret! Vi fortsætter vores mål om at yde den bedste service, tilbyder fair priser og altid have tid til en uforpligtende snak om netop jeres ønsker og behov til jeres næste bil. 

Foruden at tilbyde klargøring af din bil, har du også mulighed for at få pudset lakken. Vores klargøringsafdeling står klar til at gøre din bil som god som ny. 

Vores første prioritet har altid været kundernes sikkerhed og tryghed. Derfor stiller vi selvfølgelig også garanti på vores brugte biler.

Vores nye koncept

Tætte samarbejder er afgørende for succes, både for dig som kunde, og for os som forhandler. 

Vores koncept går ud på at vi sætter os ned sammen, og over en kop kaffe snakker vi om jeres ønsker og behov til jeres bil. Herefter laver vi en samarbejdskontrakt på, at vi finder bilen der matcher jeres ønsker, og leverer den indenfor den aftalte tidsramme. 

Vi har et stort forhandlernetværk, og ofte kan vi hente jeres skræddersyet bil hjem på under 3 uger. Dette giver dig også under markedspris, da vi slipper for de mange lagerdage bilen potentielt ellers ville opleve. 

Ønsker du handle bil i et tæt samarbejde med din bilforhandler? Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. 77 66 22 22 eller via vores kontaktformular for at aftale et tidspunkt der passer dig.

Åbningstider

Påsken 2024

25. marts
26. marts
27. marts
28. marts
29. marts
30. marts
31. marts
01. april

10:00 – 17:00
10:00 – 17:00
10:00 – 17:00
Lukket
Lukket
Lukket
10:00 – 14:00
Lukket

Vi flytter til nye lokaler

Der kan pt forekomme længere svartid end normalt da vi er ved at flytte i nye lokaler – Vi forventer at alting står klar  
 
Vores nye adresse bliver Center Vest 14 8800 Viborg hvor vi byder velkommen i nye lokaler og et domicil på 1000kvm med moderne faciliteter , egen klargøring og ikke mindst den gode service som vi har tilbudt de sidste mange år.

Vi byder jer velkommen til en sensommer med masser af nyheder og tilbud. 

Beregn byttepris

Book prøvetur