Vores åbningstider Jul og Nytår - gældende fra den 24. december | Læs mere her

Bilhuset DKCars

Din lokale bilforhandler i Skanderborg

Hos DK Cars handler vi med nyere, brugte biler af høj kvalitet. Vi differentierer os fra vores konkurrenter ved at tilbyde et bredt udvalg af flotte og vel klargjorte biler. Handler du bil med os, kan du være sikker på at modtage en 100% klargjort bil, der er skræddersyet til dine mindste ønsker og behov. Vores biler er typisk i alderen 1-5 år, og består af alt lige fra familiebiler og økonomiske minibiler til premiumbiler med fornuftige kilometertal – så du har rig mulighed for at gøre en god handel!  

DK Cars blev etableret i 2016, og vi er for nyligt flyttet ind i et helt nybygget bilhus i samarbejde med JL-Auto, med lokation: Niels Bohrs Vej 14 8660 Skanderborg.

Trods at vores forretning vækster og vi flytter til nye lokaler, er vores principper uændret! Vi fortsætter vores mål om at yde den bedste service, tilbyder fair priser og altid have tid til en uforpligtende snak om netop jeres ønsker og behov til jeres næste bil. 

Foruden at tilbyde klargøring af din bil, har du også mulighed for at få pudset lakken. Vores klargøringsafdeling står klar til at gøre din bil som god som ny. 

Vores første prioritet har altid været kundernes sikkerhed og tryghed. Derfor stiller vi selvfølgelig også garanti på vores brugte biler.

Vores nye koncept

Tætte samarbejder er afgørende for succes, både for dig som kunde, og for os som forhandler. 

Vores koncept går ud på at vi sætter os ned sammen, og over en kop kaffe snakker vi om jeres ønsker og behov til jeres bil. Herefter laver vi en samarbejdskontrakt på, at vi finder bilen der matcher jeres ønsker, og leverer den indenfor den aftalte tidsramme. 

Vi har et stort forhandlernetværk, og ofte kan vi hente jeres skræddersyet bil hjem på under 3 uger. Dette giver dig også under markedspris, da vi slipper for de mange lagerdage bilen potentielt ellers ville opleve. 

Ønsker du handle bil i et tæt samarbejde med din bilforhandler? Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. 77 66 22 22 eller via vores kontaktformular for at aftale et tidspunkt der passer dig.

Beregn byttepris

Book prøvetur