Se vores åbningstider for påsken her

Ekstra udstyr hos DKCars

Din lokale bilforhandler i Viborg

Alufælge til enhver bil

Vi er forhandlere af Engroshjul.dk 

Hos os får du de helt rigtige fælge og dæk, som kan tilpasses til præcis til din bil. Vi tilbyder special- og komplethjul, samt løse fælge og dæk, som giver bilen et helt unikt design. Udover at vi forhandler de mest anerkendte fælge og dækfabrikanter i Europa, har vi udviklet vores egen design af fælge. Med stor passion og mange års erfaring i branchen har vi skabt Ocean Wheels. Vi sikrer dig den højeste kvalitet til fornuftige priser. Vi rejser selv ud og kvalitetssikrer fælge ved vores samarbejdspartnere i udlandet. Vores dygtige og veluddannede medarbejdere afbalancerer og optimerer hjulene før montering på bil, så du kan komme af sted med den bedste køreoplevelse.

Klik på billede herunder for at se udvalget af fælge til netop din bil

Har du spørgsmål

Tøv ikke med at sende os en besked, vi svare tilbage hurtigst muligt på din henvendelse

Åbningstider

Påsken 2024

25. marts
26. marts
27. marts
28. marts
29. marts
30. marts
31. marts
01. april

10:00 – 17:00
10:00 – 17:00
10:00 – 17:00
Lukket
Lukket
Lukket
10:00 – 14:00
Lukket

Vi flytter til nye lokaler

Der kan pt forekomme længere svartid end normalt da vi er ved at flytte i nye lokaler – Vi forventer at alting står klar  
 
Vores nye adresse bliver Center Vest 14 8800 Viborg hvor vi byder velkommen i nye lokaler og et domicil på 1000kvm med moderne faciliteter , egen klargøring og ikke mindst den gode service som vi har tilbudt de sidste mange år.

Vi byder jer velkommen til en sensommer med masser af nyheder og tilbud. 

Beregn byttepris

Book prøvetur