Vores åbningstider Jul og Nytår - gældende fra den 24. december | Læs mere her

Al finans

Vi samarbejder med to store aktører på markedet for at tilbyde en fornuftig finansieringen.

Med udgangspunkt i din økonomi udarbejder vi et finansieringstilbud tilpasset præcis dine ønsker til udbetaling og løbetid.

Når du har besluttet dig for en bil, sender vi en låneansøgning til vores samarbejdspartner, som på få minutter behandler din ansøgning. Det betyder, at du hurtigt kan komme ud at køre i din drømmebil.

Du bestemmer selv, om du ønsker variabel eller fast rente på dit lån.

Dette valg er umiddelbart den billigste løsning. AL Finans følger Nationalbankens indskudsbevisrente. Det giver tryghed og sikrer dig langt mindre risiko for utidige renteændringer.

Med et fastforrentet lån ved du med sikkerhed, hvor meget dit afdrag er, og præcis hvornår du er færdig med lånet – uanset hvordan renten udvikler sig.

Finansierer du din bil gennem os bevarer du dine lånemuligheder i banken til andre ting. Undersøgelser af forbrugerrådet ‘tænk’ penge og privatøkonomi viser, at billån gennem forhandleren oftest er billigere end banken.

Undgå at belaste virksomhedens likviditet med finansiel leasing.
Du får fuld brugsret til bilen og fuld fradragsret på leasingaftalen, men har selv risiko for bilen f.eks. i forbindelse med vedligeholdelse. Efter endt leasingperiode har ud ansvaret for at finde en køber til bilen til den minimumspris, der er aftalt ved leasingaftalens start.
Denne risiko skal du tage højde for allerede ved kontraktens underskrift/levering, dog kan vi tilbyde at overtage denne risiko.

AL finans er specialister i lån til:
• Biler
• Motorcykler
• Campingvogne
• Erhvervsleasing af biler

Ønsker du at høre mere om dine finansieringsmuligheder? Du er velkommen til at kontakte os for yderligere informationer.

Beregn byttepris

Book prøvetur