Se vores åbningstider for påsken her

Guide til Leasing

Privatleasing hos DKCars

Privatleasing tilbyder meget fleksibilitet og af den årsag er det blevet utrolig populært at lease biler i Danmark. Privatleasing er for dig der ønsker at udskifte din bil hyppigt. Det er en billigere måde at køre din drømmebil på, da du kun betaler rater af registreringsafgiften i leasingperioden. Ved privatleasing undgår du også at betale en stor udbetaling, og i stedet har en fast ydelse hver måned. Derfor har du fuld kontrol over din økonomi og overblik over dine omkostninger. Samtidig behøver du ikke være bekymret omkring, hvor meget værdi bilen taber når du skal sælge den igen. 

Hos DK Cars tilbyder vi privatleasing af et bredt udvalg af premium biler og nyere bilmodeller fra blandt andet Volkswagen, Audi og BMW i flere forskellige størrelser og prisklasser. Har vi ikke din drømmebil på lager, kan vi gennem vores solide netværk hente den hjem til dig så den passer til netop dit behov. 

Fordele ved privatleasing:

Erhvervsleasing

Hos DK Cars indkøber vi biler der er særdeles velegnet til erhvervsleasing. Mange af vores biler er eksklusive med ekstraudstyr, som du sjældent finder hos andre bilforhandlere. Vores biler står uden afgift, hvilket vil sige at når du leaser bilen, betaler du kun af afgiften i leasingperioden. Vi laver oftest aftaler på perioder af 12-36 mdr. leasing.

Ved køretøjer med en alder over 36 måneder, betales der 0,5% af den fulde registreringsafgift pr. måned i leasingperioden. Er køretøjet mellem 3 og 36 måneder gammel betales 1%, og er bilen mellem 0 og 3 måneder betales 2%. Køber du en eksklusiv bil i Danmark, bliver du pålagt en afgift på ca. 150%, samtidig med at værditabet er stort over tid. Denne afskrivning kan reduceres med leasing som finansieringsform.

Når du vælger at erhvervslease opnår du en fleksibel løsning, da vi kan genberegne afgiften efter et år, og derved nedsætte dit beskatningsgrundlag, i takt med at bilen falder i værdi. Din beskatning er ikke højere end bilens aktuelle værdi. Til gengæld hvis du køber bilen, og bilen er ældre end 3 år, bliver du beskattet af handelsprisen indtil bilen bliver handlet igen.

Erhvervsleasing medfører at du beholder likviditet i firmaet, og du kender afskrivningen på dine biler. Du får altid den mest attraktive beskatning fra start, og vi kan tilbyde tilpassede forsikringer til gunstige priser. Vælger du at lease din bil hos DK Cars, har du også mulighed for selv at indestå for restværdien, og derved har du ingen kilometerbegrænsning i leasingperioden. Alternativt står DK Cars gerne for restværdien efter endt leasing.


Ønsker du at lease din næste bil og køre din drømmebil? Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. 77 66 22 22 eller via vores kontaktformular for at aftale et tidspunkt der passer dig.

Har du spørgsmål

Tøv ikke med at sende os en besked, vi svare tilbage hurtigst muligt på din henvendelse

Åbningstider

Påsken 2024

25. marts
26. marts
27. marts
28. marts
29. marts
30. marts
31. marts
01. april

10:00 – 17:00
10:00 – 17:00
10:00 – 17:00
Lukket
Lukket
Lukket
10:00 – 14:00
Lukket

Vi flytter til nye lokaler

Der kan pt forekomme længere svartid end normalt da vi er ved at flytte i nye lokaler – Vi forventer at alting står klar  
 
Vores nye adresse bliver Center Vest 14 8800 Viborg hvor vi byder velkommen i nye lokaler og et domicil på 1000kvm med moderne faciliteter , egen klargøring og ikke mindst den gode service som vi har tilbudt de sidste mange år.

Vi byder jer velkommen til en sensommer med masser af nyheder og tilbud. 

Beregn byttepris

Book prøvetur