Se vores åbningstider for påsken her

Lad os hjælpe med finansieringen

Vi samarbejder med to store aktører på markedet for at tilbyde en fornuftig finansieringen.

Santander

Hvem er Santander?
Santander Consumer Bank er blandt verdens største banker i mere end 40 lande verden over. Santander blev i 2005, 2008, 2009 og 2012 kåret som verdens bedste bank. I 2014 blev de kåret som vesteuropas bedste bank. Santander er en af Danmarks førende udbydere af bilfinansiering, og tilbyder skræddersyet lån og leasingløsninger i samarbejder med danske bilforhandlere. Derfor kan du trygt vælge Santander som din finansieringsløsning.

Fordele ved at finansiere gennem Santander

Lad os klare finansieringen og lad de fornuftige priser og gode vilkår komme dig til gode
Vi kan i samarbejde med Santander tilbyde dig en personlig og tilpasset finansieringsløsning, hvor både vilkår og priser kan overgå det, som din egen bank kan tilbyde. Vi tilbyder variabel rente og kan samtidig også tilbyde dig en ekstra sikkerhed i form af fast rente. Gennem vores samarbejde med Santander Consumer Bank kan vi klare finansieringen for dig på en enkel og lynhurtig måde – og vi taber med garanti ikke til din egen bank hvad angår pris.

Al finans

Med udgangspunkt i din økonomi udarbejder vi et finansieringstilbud tilpasset præcis dine ønsker til udbetaling og løbetid.

Når du har besluttet dig for en bil, sender vi en låneansøgning til vores samarbejdspartner, som på få minutter behandler din ansøgning. Det betyder, at du hurtigt kan komme ud at køre i din drømmebil.

Du bestemmer selv, om du ønsker variabel eller fast rente på dit lån.

Dette valg er umiddelbart den billigste løsning. AL Finans følger Nationalbankens indskudsbevisrente. Det giver tryghed og sikrer dig langt mindre risiko for utidige renteændringer.

Med et fastforrentet lån ved du med sikkerhed, hvor meget dit afdrag er, og præcis hvornår du er færdig med lånet – uanset hvordan renten udvikler sig.

Finansierer du din bil gennem os bevarer du dine lånemuligheder i banken til andre ting. Undersøgelser af forbrugerrådet ‘tænk’ penge og privatøkonomi viser, at billån gennem forhandleren oftest er billigere end banken.

Undgå at belaste virksomhedens likviditet med finansiel leasing.
Du får fuld brugsret til bilen og fuld fradragsret på leasingaftalen, men har selv risiko for bilen f.eks. i forbindelse med vedligeholdelse. Efter endt leasingperiode har ud ansvaret for at finde en køber til bilen til den minimumspris, der er aftalt ved leasingaftalens start.
Denne risiko skal du tage højde for allerede ved kontraktens underskrift/levering, dog kan vi tilbyde at overtage denne risiko.

AL finans er specialister i lån til:
• Biler
• Motorcykler
• Campingvogne
• Erhvervsleasing af biler

Ønsker du at høre mere om dine finansieringsmuligheder? Du er velkommen til at kontakte os for yderligere informationer.

Har du spørgsmål

Tøv ikke med at sende os en besked, vi svare tilbage hurtigst muligt på din henvendelse

Åbningstider

Påsken 2024

25. marts
26. marts
27. marts
28. marts
29. marts
30. marts
31. marts
01. april

10:00 – 17:00
10:00 – 17:00
10:00 – 17:00
Lukket
Lukket
Lukket
10:00 – 14:00
Lukket

Vi flytter til nye lokaler

Der kan pt forekomme længere svartid end normalt da vi er ved at flytte i nye lokaler – Vi forventer at alting står klar  
 
Vores nye adresse bliver Center Vest 14 8800 Viborg hvor vi byder velkommen i nye lokaler og et domicil på 1000kvm med moderne faciliteter , egen klargøring og ikke mindst den gode service som vi har tilbudt de sidste mange år.

Vi byder jer velkommen til en sensommer med masser af nyheder og tilbud. 

Beregn byttepris

Book prøvetur