Se vores åbningstider for påsken her

Velkommen til DKCarRent

Savner du tryghed og budgetsikkerhed? Så er dette den rigtige løsning for dig.

Hos os betaler du kun for brændstof, P-afgift og fartbøder. Alt andet tager vi os af.
Her er ingen kreditvurdering

Når du lejer en bil for du nedenstående med i prisen:

Få budgetsikkerhed ved at leje bilen gennem os – Her betaler du blot den månedlige leje og så klare vi resten herfra.
Du betaler blot et depositum svarende til 1 måneders leje + den 1. måned og så er du kørende.
Vi har valgt at gøre depositummet variabelt så det svarer til bilens månedlige lejepris enkelt og nemt.

Vi har flere modeller kørende og på vej ind så tøv ikke med at kontakte os hvis denne bil er udlejet eller evt. ikke er den i leder efter hjælper vi gerne med at finde den.

For mere information ring på 77 66 22 22 eller på mail Kontakt@DKCars.dk

FAQ

Herunder kan du finde svar på mange spørgsmål angående vores koncept ”DKCarRent”

Både ja og nej, der er mulighed for at aftale evt fri kilometer hvis behovet er for det – Vi har en begrænsning på 1600km om måneden eller hele 20.000Km om året – Det har vi for at sikre os at vi kan holde den lave pris på vores biler.

Nej, miljøafgift betaler vi og der er kaskoforsikring på som vi også betaler. Det er kun ved større skader du vil kunne komme til at betale op til 5.000 kr., som er selvrisikoen.
Der er vejhjælp på alle DKCars. Så du kontakter blot Tophjælp på +45 44 74 73 72. Så kommer de og hjælper dig videre, eller bugserer bilen til vores værksted på Niels Bohr vej 14 i Skanderborg, alt efter hvad der er galt med bilen. Befinder du dig i udlandet ringer du: +45 38 48 89 82.
Du skal intet betale ift. service. Vi holder bilen kørende.
Der er mulighed for at skrive 3 personer, udover dig, på lejekontrakten og det koster ikke noget.
Som udgangspunkt er vores udlejningsbiler ikke tænk som feriebiler til lange rejser til udlandet. Har du behov for at krydse den danske grænse for en kort bemærkning, så kan det evt. aftales. I så fald kontakt os og vi vil tage en individuel vurdering.
Nej, vi har ikke aldersbegrænsning på, så længe du har et gyldigt kørekort og er over 18.
Det koster ikke ekstra hos DKCars.
Brændstof, parkeringsbøder og andre afgifter, beslaglæggelser grundet trafikforseelser skal du selv betale for eller stilles til ansvar for. Derudover er alt inkluderet.
Vi lejer kun biler på månedsbasis – Dette gør vi for at holde omkostningerne nede , men ofte er det også meget billigere end at leje biler på f.eks uge basis – Rigtig meget billigere endda.

Du indbetaler et depositum svarende til bilens leje

Nej vi har ofte en stor portefølje at biler som enten er udlejet eller på vej ind – så har vi ikke den du søger, er du velkommen til at kontakte os.

Skulle der være flere spørgsmål elle detaljer, du ikke synes blev belyst herover, er du meget velkommen til, enten at kigge i betingelserne som følger med ved udlejning eller er på hjemmesiden. Dertil kan vi altid kontaktes pr. mail eller telefon. Du er også altid velkommen til at kigge forbi Center Vej 12-14, 8800 Viborg, hvor vi holder til.

Åbningstider

Påsken 2024

25. marts
26. marts
27. marts
28. marts
29. marts
30. marts
31. marts
01. april

10:00 – 17:00
10:00 – 17:00
10:00 – 17:00
Lukket
Lukket
Lukket
10:00 – 14:00
Lukket

Vi flytter til nye lokaler

Der kan pt forekomme længere svartid end normalt da vi er ved at flytte i nye lokaler – Vi forventer at alting står klar  
 
Vores nye adresse bliver Center Vest 14 8800 Viborg hvor vi byder velkommen i nye lokaler og et domicil på 1000kvm med moderne faciliteter , egen klargøring og ikke mindst den gode service som vi har tilbudt de sidste mange år.

Vi byder jer velkommen til en sensommer med masser af nyheder og tilbud. 

Beregn byttepris

Book prøvetur