Velkommen hos DK Cars Electric

Vi tænker på fremtiden 

 

Hos Dk Cars fik vi først øjenene op for hybrid marked i 2018, og for at sikre fremtiden tog vi sagen i egen hånd og begyndte at søge marked for muligheder. 

Vores kærlighed faldt straks for BMW I3 REX da den på alle måder kan dække danskernes behov , både hvad gælder økonomi, sikkerhed og ikke mindst kvalitet. Bilen er bygget på et bæredygtigt princip på fabrikken som igen er et plus i miljøbogen.   

1_Q5Uj Lddmg 4Oco SGlgib OaA

 

Bmw I3 er en længe glemt model i det danske marked, da den har en dyr anskaffelse hvis det rigtige udstyr skal vælges, men da vi efterhånden har fået et større brugtmarked i Tyskland er det en bil vi kan få hjem til danskerne til en overkommelig pris , og stadig med de udvidet garanti muligheder og servicer. Ofte ligger nyprisen med de rigtige pakker omkring 500.000 kr eller over, men ved at tage dem hjem fra tyskland kan vi ofte få dem ned i 300.000- 400.000kr med ganske få kilometer på bagen. 

Bmw I3 er banebrydende på mange områder, dels ved funktionalitet , historien omkring dem og ikke mindst økonomien i dem. 

I3 er opbygget i kulfiber, hvilket er med til at nedsætte vægten betydeligt. Samtidig har man valgt udelukkende at bruge bæredygtige materialer til kabinen, hvor Kenaf, ren ny uld og eukalyptustræ er dominerende. Selv på fabrikken i Leipzig er fokus sat mod det bæredygtige. Her har man opført vindmøller, der udelukkende leverer strøm til produktionen af i3.

 

Pladsen i BMW I3 er overraskende stor, med fokus på brugerne af bilen, dertil kommer dobbelt ISO-Fix på bagsæder og de specielle døre gør at adgangen til f.eks at sætte en autostol ind både er nemmere og uden skævvridning i ryggen. Sæderne er nedfældelig der igen giver mulighed for at udnytte pladsen nær det kræves. Vi har gennem egen test og test fra udlandet efterhånden bevist at dens lovende rækkevidde rent faktisk holder, det kræver selvfølgelig kørsel som anbefalet, men det er heltigennem et produkt der holder langt ud i fremtiden.  

 

Rækkevidden uden bekymringer opnåes ved det specielle REX-System som giver 150km på benzin med mulighed for genoptankning efter behov, AD/DC systemet som alle vores biler kommer med giver op til 85% på kun 35 min så du hurtig er på farten igen, der er indtilvidere over 1500 laderstationer i Danmark som BMW`en kan benytte og med nye hver dag. Fordelen ved REX systemet er også at skulle der være optaget på El-Stationen har du mulighed for at tanke benzin og kører videre til næste stander, dette giver frihed og tryghed i en travl hverdag.

Vi har selv hentet biler 800km nede i Tyskland og kørt dem hjem i et stræk, med en gennemsnitsfart på 110kmt uden problemer, dette gør at vi med sikkerhed kan sige at det er en bil med muligheder. 

 

 

Se hvordan bilen bygges ved at klikke på billedet herunder

                                                               Images (1) 

 

 

 

Bilen kører med ConnectedDrive hvortil der er mulighed for at styre bilen, holde øje med serviceniveau, og tilkøbe mange muligheder. 

Herunder ses de servicer der kan tilkøbes eller allerede følger med bilen.

 

 

BMW CarData.Med BMW CarData kan du til enhver tid få overblik over din BMWs køredata og frigive dem til tredjepart, hvis det ønskes.

 

Til BMW CarData

 

BMW Mobility.Altid up-to-date: Hold dit BMW navigationssystem fersk via USB kortopdatering. Med Real Time Traffic Information (RTTI) vil du aldrig mere komme for sent.

 

Find ud af mere

 

BMW Infotainment.Nyd din favoritmusik fra Spotify med BMW Apps eller Apple CarPlay.

 

Find ud af mere

 

BMW Remote Services.Du har kontrollen: Lås eller lås op og aktivér klimaanlægget på din BMW, når som helst og hvor som helst med BMW Remote Services.

 

Find ud af mere

 

Apps til BMW ConnectedDrive.Forklarende videoer om brug af BMW ConnectedDrive tjenester.

 

Find ud af mere

 

Så opkoblet, du er fri.Find ud af alt, hvad der er at vide om de innovative BMW ConnectedDrive Services.